Happy Time Masaj si Kinetoterapie

Pana la 30.06.2018 poți efectua orice tip de masaj si orice procedura de kinetoterapie cu 25% discount*, de luni pană vineri, în intervalul orar 12.00-16.00!

*oferta se adreseaza pacientilor cu varsta peste 18 ani si numai la abonamente de cel putin 5 sedinte!

2 Comments

 1. lucia gaciu

  Buna,
  Multumesc din suflet dnei doctor Daniela Gaman impreuna cu echipa de fizioterapie si kinetoterapie, pentru ajutorul pe care mi l-au oferit in recuperarea mea si pentru profesionalismul de care au dat dovada, pentru momentele deosebite petrecute la sedintele de terapie. Marturisesc ca am mers catre Centrul de recuperare ca ultima speranta in recuperarea mea si dupa perioada de terapie, pot spune cu sinceritate, ca ma simt bine, ca mi-am reluat activitatile zilnice si cel mai important, am puterea de a ma bucura din nou de momentele frumoase ale vietii alaturi de cei dragi! Multumesc asemenea, dnei Vivi! Va recomand cu caldura si multa incredere Centrul de recupereare Recumed!

  Cu stima,
  Lucia Gaciu

 2. Silvia Marin

  Cuvintele sunt de prisos! Însă in ziua de azi tentația de a găsi recenzii bune este foarte mare, iar eu recomand cu cea mai mare încredere. O superrrrr echipă, uiți ca vii cu o problemă, personalul iti oferă multa încredere. Eu am venit cu copilul, ameliorarea s-a vazut inca de la primele ședințe. Multumim, Andreea. .. Mulțumim, Eremia !!! Vom reveni cu drag si multa incredere! Răbdarea si iubirea fata de copilul meu ma face sa revin si fara a avea o problemă. Silvia Marin

Spune-ti parerea