Programele de intretinere corporala sunt concepute pentru persoanele sanatoase care doresc sa aiba o conditie fizica buna. Programeaza-ti prima sedinta de intretinere corporala, iar impreuna vom gasi solutia cea mai buna pentru a face loc in agenda ta acelui “timp numai pentru tine”.

Programe de intretinere corporala concepute pentru femei

Femeile, in general, au tendinta sa rezerve o mica parte din timpul lor pentru a se ingriji de propria persoana, dedicandu-se in special familiei, profesiei si altor activitati cotidiene. Beneficiile urmarii unui program de intretinere sunt: obtinerea unei greutati optime, tonifierea musculara, reducerea riscului de afectiuni cardiovasculare si imbunatatirea structurii ososase.

Programele sunt individualizate si pot include drenaj limfatic, exercitii de stretching, tonifiere, crestere a consumului de calorii, masaj anticelulitic.

Programe pentru prevenirea afectiunilor generate de activitati profesionale 

In toate activitatile profesionale anumite grupe musculare sunt folosite mai frecvent, astfel aparand dezechilibre ale aparatului locomotor.
Pozitiile vicioase in fata computerului, orele in sir pe scaun la birou sau la volan, miscarile repetitive de manipulare, statul in picioare perioade lungi sunt activitati cotidiene care pot genera: durere de spate, durere cervicala, dureri ale umerilor si ale bratelor, limitarea miscarilor articulare, sindrom de tunel carpian, edeme de membre.

Pentru a preveni acest gen de afectiuni va propunem programe de intretinere croite pe nevoile fiecarei persoane, ce pot contine:  exercitii de relaxare si tonifiere, stretching, masaj terapeutic.

Programe dedicate persoanelor care sufera de stres si oboseala cronica

Stresul este un ansamblu de reactii ale organismului la o serie de factori externi (fizici, biologici, psihici) care pana la un punct este productiv, dupa care apar deteriorari rapide. Punctul limita difera la fiecare persoana in parte. Simptomele comune in stres sunt iritabilitatea, tensiunea musculara, lipsa de concentrare, dureri de cap, cresterea ritmului cardiac.

Stresul prelungit poate duce la oboseala cronica, iar daca adaugam si sedentarismul la imaginea de mai sus, lucrurile se complica.

In functie de starea dumneavoastra, specialistii nostri pot crea programe personalizate atat pentru ameliorarea simptomelor de stres si oboseala cronica, cat si pentru mentinerea  tonusului si energiei zilnice de care aveti nevoie.

Aceste programe constau din: kinetoterapie speciala, hidroterapie uscata, reflexoterapie.

no images were found