Injecții/ Infiltrații Intraarticulare

Injecții Intraarticulare: O Modalitate Avansată pentru Tratarea Afecțiunilor Articulare

Injecțiile intraarticulare reprezintă o opțiune terapeutică eficientă pentru pacienții cu afecțiuni articulare, oferind beneficii semnificative în reducerea durerii, inflamației și ameliorarea funcției articulare.

Corticosteroizii în injecțiile intraarticulare:

Corticosteroizii sunt antiinflamatori puternici care pot reduce inflamația și durerea în articulații.

Cum ajută: Administrarea intraarticulară de corticosteroizi oferă un efect rapid de reducere a inflamației, aducând alinare pacienților cu afecțiuni precum artrita.

Acidul Hialuronic în injecțiile intraarticulare:

Descriere: Acidul hialuronic este o substanță prezentă în mod natural în lichidul sinovial, care lubrifiază și amortizează articulațiile.

Cum ajută: Injecțiile intraarticulare cu acid hialuronic ajută la restaurarea lubrifierii articulare, reducând frecarea și durerea asociată cu afecțiunile articulare degenerative.

PRP (Plasma Bogată în Trombocite) în injecțiile intraarticulare:

Descriere: PRP implică recoltarea și concentrarea plasmei sanguine pacientului, care este apoi injectată în articulație.

Cum ajută: Plasma bogata in trombocite stimuleaza multiplii factori de creștere care pot stimula vindecarea și regenerarea țesuturilor articulare, contribuind la ameliorarea durerii și îmbunătățirea funcției.

Spune-ti parerea