Yoga

Din 2 aprilie Sabrina Valeriu, instructor certificat Yoga Alliance va face parte din echipa Recumed.

Sabrina si-a luat atestatul in Capitala mondiala a yoga – Rishikesh, orasul sfant de la poalele muntilor Himalaya, India.

Inainte de asta a lucrat 5 ani in presa, dar yoga i-a schimbat viata in bine si foarte bine si isi doreste sa poata impartasi ceea ce a invatat si cu ceilalti.

Înscrie-te acum la Cursul Intensiv de Reflexologie!

Înscrie-te acum la Cursul Intensiv de Reflexologie, organizat de Centrul Medical Recumed și Armonia – Centrul de Vindecare Holistică.

Data inceperii: 23 septembrie 2017
Durata curs: 3 săptămâni
Cost: 480 RON

Ce oferă acest curs?

1. Toate informațiile necesare pentru a putea practica in mod corect masajul reflexogen și a obține cele mai bune rezultate!

Programe pentru supraponderali

Exista programe specifice pentru copiii si adulti supraponderali, concepute in functie de varsta, afectiuni conexe si starea de sanatate.

Se imbina elemente de gimnastica si kinetoterapie, obiectivele fiind: Scaderea greutatii corporale; Tonifierea organismului, in special a musculaturii abdominale; Cresterea capacitatii la  efort a organismului; Imbunatatirea respiratiei si marirea ventilatiei pulmonare; Imbunatatirea starii fizice si psihice; Prevenirea instalarii altor afectiuni generate de obezitate;